INSIDER

Egy színpadon Soma és a Kalifornia Egyetem professzora

Idén is megrendezik az ezoterikus karácsonyi fesztivált, ahol a központi téma a tudatalatti hatalma lesz, az előadók között pedig éppúgy ott van Soma Mamagésa, mint dr. Boross G. László professzor vagy Müller Péter író.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Vasárnap reggel 9-kor kezdődik Budapesten a Villányi úti Konferenciaközpontban a XXII. Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál, ahol  többek között Müller Péter író a szerelem titkairól, dr. Csókay András idegsebész és agykutató arról, mi köze Krisztusnak az idegsebészetnek, Soma Mamagésa pedig a nő és a férfi szerep változásairól tart előadástA rendezvény különleges vendége lesz dr. Boros G. László, a Kalifornia Egyetem biokémikus orvos professzora, akinek a munkásságát itthon és a tengerentúlon is számos kitüntetéssel ismerték el.

A professzor most megpróbál „tiszta vizet” önteni a fejekbe a kívánatos mennyiségű és minőségű vízfogyasztást illetően. Szendi Gábor, aki eredeti látásmódjával sok zsebben kinyitotta már a bicskát, ezúttal az Alzheimer-kór okairól és megoldásairól mondja el rendhagyó gondolatait.

Meditációs koncertet ad a Samsara Boulevard, fellép Delhusa Gjon és a fergeteges japándob-zenekar, a Kiyo Kito Taiko. A szakemberek ingyenes állapotfelméréssel és tanácsadással várják az érdeklődőket. A hatalmas ezoterikus kirakodóvásárban pedig mindenki megtalálhatja azt a kedves, hasznos ajándékot, amivel örömet szerezhet majd a karácsonyfa alatt szeretteinek.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?