INSIDER

Egy pillanat alatt odalett a 21 éves Miklós élete, barátja élet-halál között lebeg

Először egy oszlopnak, majd egy ház falába csapódtak autójukkal a fiatalok.
  • Szerző: Ripost

Gyászol az autósközösség Nagykőrösön, miután egy horrorisztikus balesetben vesztette életét egy fiatal férfi. E. Miklós egyik barátjával indult útnak este, azonban nagy sebességgel először egy oszlopnak, majd egy ház falának ütközött. Az autó szinte bombaként robbant bele az épületbe, a kocsi pedig felismerhetetlenségig összetört. Miklós azonnal meghalt, míg utastársa súlyos sérülésekkel, de megúszta a balesetet. A becsapódás olyan erős volt, hogy még a szomszédos utcában is hallották.

Képünk csak illusztráció!

„Csak egy hatalmas csattanást hallottunk, azt hittük, ide rohant be valaki – mesélte a Borsnak egy helybeli. – Ötvenes sebességkorlát van, de biztos, hogy annál jóval többel ment. Ezen az útszakaszon amúgy is sokszor versenyeznek egymással az autósok, rendszeresen látunk éjjel errefelé száguldozókat” – mesélte a férfi.

Miklós maga is az autózás szerelmese volt, imádott autókkal és motorokkal pepecselni.

„Az élet maga a bizonytalanság, és az egyetlen orvosság ez ellen a vakmerőség” – írta közösségi oldalán, melyen egy motoros fotóval szerepel. Ismerősei szerint azonban nem volt elővigyázatlan.

”Nagyon jól vezetett, mindene volt az autózás, a motorozás. De sosem veszélyeztette volna más életét és a magáét sem, amennyire lehetett, vigyázott magára. Képtelenek vagyunk felfogni, hogy elment, olyan fiatal volt, teli tervekkel és álmokkal, imádta a tündéri keresztgyerekét és a családját is, bele sem merünk gondolni, hogy most mit érezhetnek„ – mesélte róla egy ismerőse a Borsnak. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?