INSIDER

Egy nappal szabadulás után ugrott ki a másodikról Zsolt

Hét hónap előzetes letartóztatás után kiszabadult W. Zsolt a rácsok mögül, de családja öröme nem tartott sokáig. A férfi véget vetett életének.
  • Szerző: Ripost

A 41 éves Zsolt családja alig várta, hogy végre hazatérjen a férfi. Édesanyja ünnepi vacsorával is készült.

"Anyu egész nap azt várta, hogy a fiát újra magához ölelje" - mondta Eszter, Zsolt testvére a Blikknek.

Meg is érkezett az öcsém: evett egy jót, éjfél körül elbúcsúzott a barátnőjétől, és lefeküdt aludni. Anyukánk is nyugovóra tért, aztán hajnalban rendőrök riasztották, a legszörnyűbb mondatokkal, amiket egy szülő hallhat.

A középkorú férfi ugyanis egy konyhakéssel felvágta nyaki ütőerét, majd kiugrott a második emeletről, aminek következtében azonnal meghalt.

Mivel nyomkövető volt a lábán, az jelzett a rendőrségen, hogy a férfi helyet változtatott.

"Az egyenruhások kijöttek, kérdezgették, hogy hova ment el a tesóm. Keresni kezdték, és csak ezután vették észre, hogy a belső udvaron fekszik a betonon. Édesanyánk azóta szörnyű állapotban van" - sírta el magát Eszter.

Zsolt azért került rács mögé, mert egy ismerőse azt vallotta, hogy drogot vett tőle. Vallomását később visszavonta, de hiába, Zsoltot hét hónapra leültették. Testvére jogi lépéseket tervez a börtön ellen, ugyanis szerinte Zsolt valamilyen gyógyszert kaphatott bent, amitől  nem volt önmaga. Azt viszont bevallotta Zsoltról, hogy kábítószerfüggő volt.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?