INSIDER

Edzésre tartott a kisfiú, amikor elgázolták – a hős Áronka küzd a felépüléséért

Az édesanya minden követ megmozgat, nem adja fel, de a terápia iszonyatosan drága.
  • Szerző: Ripost

Szívszorító történet Ároné: 3 éve, hogy elindult egy fociedzésre, amire sosem érkezett meg. Azóta sehova máshova nem érkezett meg, sem az iskolába, sem edzésre, sem a haverokkal lógni. Azóta más programja van: Borsóház, terápiák, masszázs, rehabilitáció, kontroll vizsgálat….

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiút 2018 szeptemberében elütötte egy autó. Szinte csak a feje sérült meg, minden más testrésze ép maradt. Sokáig volt kómában: ripityára tört koponyáját megstoppolták, de az orvosok nem sok esélyt adtak a gyógyulásra.

Áron viszont emberfeletti küzdelmet folytat és elindult a felépülés útján.

A rengeteg terápia gyümölcse beérni látszik: egyre több aktív mozgás; két éve még mozdulatlan arc – mára figyelmes, nevető, a humort jól értő szempár. Áron már rég rácáfolt az orvosok jóslatára, és még ki tudja, mire lesz képes. De ehhez folytatniuk kellene az igencsak költséges intenzív terápiákat.

A kép illusztráció. Fotó : pixabay

Az édesanya létrehozott egy alapítványt, az oldaluk ide kattintva érhető el. Ezen keresztül nemcsak magánszemélyek támogathatják a gyógyulást, de cégeknek, vállalkozások is – méghozzá az adóból leírható módon.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?