INSIDER

Edit élő adásban kérte meg szerelme kezét – Bochkor Gábor lesz a tanújuk?

Hallottak már olyat, hogy egy nő kérje meg egy férfi kezét? Nos, a történet nem egy szirupos lányregény lapjairól köszön vissza, Edit és Gábor öt éve ismerkedett meg egymással, a szerelmes hölgy pedig most élő rádióadásban jegyezte el barátját.
  • Szerző: Ripost

Edit és Megyesi Gábor öt évvel ezelőtt ismerkedett meg egy társkereső oldalon. Akkor már mindketten elváltak, és úgy gondolták, hogy nem kívánnak új házasságot kötni. A szerelmespár kapcsolata ennek ellenére azóta is töretlen, és úgy tűnik, az álláspontjukat is megváltoztatták. Egy XV. kerületi társasházban élnek boldogan, és alig várják a nagy napot, melyen anyakönyvvezető elé állhatnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

„Azt mondtam Editnek, hogy én már csak akkor nősülök, ha megkérik a kezemet. Ezt komolyan vette, ezért betelefonált a Retro Rádió kívánságműsorába, és elmondta, hogy velem szeretné leélni az életét, méghozzá hivatalos keretek között„ – mesélte a Borsnak Gábor, majd Edit is csatlakozott a beszélgetéshez.

Fotó: Bors / Retro Rádió

„Nem vagyok én annyira maradi, hogy ne merjek egy ilyet meglépni. Tiszteletben tartom a hagyományokat, ugyanakkor alkalmazkodom a mai világhoz. Ezért is hagytam figyelmen kívül az évezredes hagyományt, mely szerint a házassági ajánlatot mindig a férfi teszi” – nevetett a hölgy.

A rendkívüli legénykérés után néhány perccel persze Gábor is telefont ragadott, hogy a műsorban közölje a pozitív válaszát.

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

Jól ismerik Bocsit

Gábor és Edit hosszú évek óta fanatikus Fradi-szurkoló és Bochkor Gábor-rajongó. Igencsak megörültek, amikor megtudták, hogy hosszas kihagyás után újra hallható lesz kedvenc műsorvezetőjük hangja az éterben. „Nagy nyilvánosság előtt szeretném megkérni a kezét, szeretném, ha igent mondana„ – hangzott el az élő műsorban.

„Rendszeresen viszünk ételkülönlegességeket Bochkoréknak a stúdióba, ennek köszönhetően mondhatom, hogy jó ismerősök lettünk” – árulta el a hentesként és lemezlovasként is dolgozó férfi, és bevallotta, boldoggá tenné, ha a rádiós elvállalná az esküvői tanú feladatát.

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

Hogy milyen esküvőt tervez a leendő házaspár? A kérdés megválaszolását Gábor teljesen Editre bízta, ugyanis a hölgy esküvőszervezőnek tanult.

„Mindenképpen megadjuk a módját. Az biztos, hogy galambokat is szélnek eresztünk„ – szögezte le a leendő feleség. Edit egyébként még nem vette meg a gyűrűket. Úgy véli, hogy ezt a feladatot ketten kell megoldaniuk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?