INSIDER

Ebbe a luxusvillába tért haza szabadulása után a szlovák milliomosnő

Eva Rezesova édesanyja többemeletes házába tért haza a börtönből szabadulása után.
  • Szerző: Ripost

Kassa nyugati részén található a város egyik leggazdagabb része. Itt áll Eva Rezesová 135 milliós villája is, amit a családja évekkel ezelőtt eladott, de közvetlenül a szomszédban még ott van szülei impozáns, zöldes-sárgás ingatlanja, ahová tegnap Rezesová első útja vezetett. A Bors helyszínen lévő munkatársainak többszöri csöngetésére sem nyitott ajtót senki, noha a nappaliban égtek a lámpák. A szemközti gigantikus barna házban Rezesová fiútestvére él, aki a kaputelefonban csak annyit mondott: Auf Wieder­sehen! – azaz viszlát!

Néhány házzal odébb egy idős asszony annyit elárult, szemtanúja volt a hazatérés pillanatának, ahogy Rezesová megöleli az otthon biztonságában is édesanyját. Az utcában nem sokkal később pedig megjelent az a fehér BMW terepjáró, ami reggel elhozta a börtönből Rezesovát.  A 40 éves milliomosnő már pontosan tudja, mihez kezd új életé­vel. A Bors értesülései szerint egy szintén rovott múltú üzletasszony veszi szárnyai alá, akit Szlovákia-szerte mindenki ismer. A nô politikai pályát is befutott, de 2004-től valóságshow-kban szerepelt, néhányat férjével együtt fejlesztettek szlovák tévécsatornák számára. Később azonban komoly botrányokba keveredett. 2009-ben egy 853 ezer eurós, átszámítva 280 millió forintos csalással gyanúsították meg, amiért végül 13 hónapot kapott.

Pontosan tu­dom, mit élt át Eva. Semmi sem segít. Át kell menni a szenvedésen. De az ember sokat elbír – nyilatkozta szabadulása után a botrányhős nő a Pluska.sk portálnak. Miközben pénzét tévé­show-kba forgatta, divatcéget is alapított. Épp a Versacéval szerződött volna, amikor meggyanúsították, ezért elbukta az üzletet. Az üzletasszony – akinek a millio­mosnő az esküvői tanúja is volt – a vállalkozásaiban számít Rezesová segítségére.

És ezeket olvastad már?