INSIDER

Durva: két lányát hátrahagyva pasijához költözött egy tatai nő

Nem volt hajlandó saját gyerekeivel törődni a tatai nő. Végül intézetbe kerültek.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Tatán élő nő 2013 óta nevelte egyedül akkor tizenöt és tizennégy éves lányait, azonban egyikükkel sem foglalkozott igazán. A gyermekeit tanulmányaikban nem segítette, az iskolával nem tartotta a kapcsolatot, szülői értekezletekre, fogadóórákra nem járt, így a gyerekek egy idő után iskolakerülőkké váltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

2018 februárjában az anya szerelmi viszonyba keveredett egy csornai férfival, akihez egy hónap után elköltözött. Két gyermekét egyetlen szó nélkül hagyta hátra, így az addigra felnőttkorú nővér gondoskodott húga neveléséről és ellátásáról.

Ezután a gyerekek az iskolába járással teljesen felhagytak. Anyjukat hiába kérlelték, hogy térjen vissza, a nő egy idő után teljesen elérhetetlenné vált számukra.

A kislányok 2018. április 5. napján gyermekotthonba kerültek, anyjuk magatartása miatt erkölcsi és érzelmi sérülést szenvedtek.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmény elkövetését, akkor a bíróság egy év börtönbüntetésre ítélje, melynek végrehajtását kettő év próbaidőre függessze fel, valamint erre az időtartamra rendelje el a vádlott pártfogó felügyeletét.

címkék:
És ezeket olvastad már?