INSIDER

Durva dolgokat a tett a szaunában a kislányokkal a fővárosi úszómester

Kilencéves kislányokat fotózgatott a telefonjával Budapesten egy XVII. kerületi úszómester.
  • Szerző: Ripost

A Rákoskeresztúron dolgozó férfi ölelkező képeket kért a lányoktól.

A két érintett kislány úszásóra után még az uszoda szaunájában el szokott tölteni egy kis időt, ahol átbeszélik az aznap történteket, de az utóbbi alkalommal nem csak ketten voltak.

A két kislány boldogan me­sélte, hogy egy kedves bácsi beült hozzájuk, akivel korábban nem volt órájuk. Olyanokat mondott nekik, hogy legközelebb befizeti őket az infraszaunába, azután megdicsérte őket, hogy milyen szépek, és kérte, hogy pózoljanak neki – mesélte a Borsnak az érintett két kislány szüleit jól ismerő informátor.

A két kilencéves kislány fürdőruhában, a nyakukra tett törülközőben, egymást átkarolva pózolt a férfinak. Az eset után az érintett szülők felkeresték az úszómestert, és követelték a képek kitörlését. Amikor felkí­sérték az irodába, akkor idegesen babrált a telefonjával, majd közölte, hogy az összes képet megsemmisítette. Azonban, amikor a szülők kérték, hogy mutassa meg, hogy ez valóban megtörtént, akkor a férfi egy embert ellökve futásnak eredt.

Elképzelhető, hogy azért fogta menekülőre, mert több gyermek fotóját is tárolta a telefonján, és nem akarta, hogy kiderüljön. Amikor rohantunk utána, beszaladt egy sötét raktárszerűségbe. Ezután hívtuk a rendőrséget, akik kiszedték onnét, de ekkor már nem volt nála a telefonja – folytatta az informátor.

Az úszómester a rendőröknek azt mondta, hogy eltüntette a telefonját, az pedig még önmagában nem bűncselekmény.

Belső vizsgálatot indítottunk az érintett úszómesterrel szemben – mondta az intézmény vezetője. Az érintett szülők pedofília gyanúja és személyiségi jogok megsértése miatt feljelentést tettek.

 

És ezeket olvastad már?