INSIDER

Durva ami történt, miután kiugrott egy nő a nyolcadik emeleti panelból

Jelzálog tartozása miatt vetett véget egy nő az életének Óbudán. A Ripost úgy tudja, majdnem egy férfira esett, aki szinte sokkot kapott, amikor felfogta, hogy mi történt.
  • Szerző: Ripost

Egy békásmegyeri panel nyolcadik emeletéről vetette ki magát egy nő hétfő délután. Lapunk úgy tudja, jelentős jelzálogtartozása volt, amit már nem tudott fizetni, ezért akart meghalni. Azt azonban valószínűleg nem gondolta át, hogy cselekedetével másokat is veszélyeztet: fényes nappal az igencsak forgalmas Csobánka térre zuhant le. A %% úgy tudja, egy férfi éppen ott sétált, élete, testi épsége valószínűleg csak másodperceken múlt. Szinte sokkot kapott, amikor felfogta, hogy mi történt, a mentőket és rendőrséget is ő értesítette. Bár nyilatkozni nem akart, annyit elárult: első gondolata az volt, hogy akár egy kisgyerek is lehetett volna a helyében, hiszen tele van a környék óvodával, bölcsődével.

Figyelem! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?