INSIDER

Durva, ami a börtönben történik az inárcsi családsegítő gyilkosával

Hiába van felesége és több gyermeke is, senki nem látogatja a börtönben az inárcsi családsegítőben dolgozó nő feltételezett gyilkosát
  • Szerző: Ripost

Bár Cs. Attila állítása szerint attól való félelmében ölt, hogy a gyámhivatal elveszi tőle és párjától legkisebb gyermeküket, úgy tűnik, borzalmas tettét a hozzátartozói sem tudják megbocsátani neki, és nem kíváncsiak a férfira.

Az egykori rendőr apátiába süllyedt, gyakorlatilag senkivel nem beszél. Áldozatát, a családsegítőnél dolgozó Andreát mindenki nagyon szerette. A több milliós adósságot felhalmozó Cs. Attila helyzetén is próbált sokáig könnyíteni, egy adott ponton azonban már menthetetlenné vált a helyzet, a férfi házát a bank árverésre bocsátotta.

Mivel emiatt nem volt biztos lakhatásuk, Andreának közölni kellett a férfival, hogy a legkisebb gyerek valószínűleg nevelőszülőkhöz kerül. Ezen a férfi annyira bedühödött, hogy a hivatali helyiségben egy késsel megölte őt. A nő családját rettentően megviselte imádott édesanyjuk elvesztése – árulta el egy, a családot jól ismerő inárcsi férfi a Blikknek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?