INSIDER

Dunakeszi családirtás: Hazaengedték a dédit a pszichiátriáról

Kiengedték a kórházból a Dunakeszin kiirtott család életben maradt tagját, a dédikét. Margitkára a szomszédai vigyáznak, de az édesanyjával és kisfiával együtt meggyilkolt lánya kedvesére, Tamásra is számíthat.
  • Szerző: szbd

Egész Magyarországot megdöbbentette, amikor B. Zoltán Péter szeptember elején lelőtte volt anyósát, feleségét, a hétéves kisfiát, majd bement a házba és magával is végzett Dunakeszin. A mit sem sejtő Margitka, Maximilián dédanyja csak a helyszínen értesült a tragédiáról, amikor másnap látogatóba érkezett szeretteihez. Egy rendőr mondta el neki, mi történt, és ő támogatta a mentők kiérkezéséig. Az idős asszonyt kórházba szállították, és egy ideig a pszichiátrián kezelték, ahol az orvosok és az ápolók is vigyáztak rá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szabó Tamás, a meggyilkolt édesanya, Melinda barátja a Borsnak elmondta: a dédikét már hazaengedték.

„Jelenleg a szomszédokkal tartja a kapcsolatot, ők tartják szemmel. Természetesen én is igyekszem rá odafigyelni, és amiben szükséges, támogatom és segítem” – nyilatkozta a gyászoló férfi, aki már felfogta, hogy kedvese nincs többé.

Szabó Tamás, a meggyilkolt édesanya, Melinda barátja igyekszik levenni minden terhet levenni szereleme nagymamájáról

Szabó Tamás, a meggyilkolt édesanya, Melinda barátja igyekszik levenni minden terhet levenni szereleme nagymamájáról (Fotó: Bors)

„Muszáj tovább élnem az életemet, hiszen van egy saját gyermekem, akiről gondoskodnom kell. El kell végeznem a munkámat, hiszen abból élünk” – mondta Tamás, aki egyelőre nem tudja, hogy mikor és hol helyezik a megölt családot végső nyugalomra, de az biztos, hogy Zoltánt nem velük temetik.

„Szegény Margitka feladata lenne az ügyintézés, ezt a terhet igyekszünk levenni a válláról” – fejezte be a férfi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?