INSIDER

Dugóban indult meg a szülés

Duplán izzadhatott a férj, aki várandós feleségével sietett volna a kórházba, ám az M1-esen útfelújítás és baleset miatt is állt a forgalom.
  • Szerző: Ripost

„Egy kétségbeesett férfi jött oda hozzánk az Óbarok pihenőnél, hogy segítséget kérjen tőlünk, mert a feleségénél megindult a szülés, ám akkora volt a torlódás, hogy nem érhetnek be így időben„ – mondta el a nak Budainé Vas Natália rendőr zászlós, a Készenléti Rendőrség munkatársa.

Fotó: twitter

„ Felmérve a helyzetet, hogy mentő riasztására sincs idő, engedélyt kértem a parancsnokomtól, hogy felvezethessem a szülő nőt. Én is édesanya vagyok, van egy 13 éves lányom. Tudom, hogy ilyenkor minden perc számít, nagyon együtt éreztem a kismamával. Végül megkülönböztető fény- és hangjelzéssel felvezettem a leendő szülőket egészen a budapesti Szent Imre Kórházig„ – mesélte lapunknak a rendőrnő.

„A 40 percig tartó út alatt nagyon izgultam, nehogy megszüljön útközben a kismama, de időben beértek a kórházba„ – ecsetelte a rendőrnő, aki a -on keresztül kívánt jó egészséget a picinek és a szülőknek.

Úgy tudjuk kisfiú született, aki teljesen egészséges.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?