INSIDER

Ijesztő látvány: itt a legújabb budapesti drogos zombi videó

A villamoson, fényes nappal ülve dülöngélt a férfi, állára húzott maszkkal, akin látszott, hogy nem tud magáról. Az utasok álmélkodva nézték.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő videót kaptunk egy olvasónktól. A felvétel a 9. kerületben készült, fényes nappal, a 4-6 villamoson.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A dülöngélő férfi látványára minden utas felkapta a fejét.


„Hajlott, mint a nád a szélben, azt hittük, le fog esni a székről. Látszott rajta, hogy nem részeg, mint egy zombi úgy nézett ki” – mesélte a felvétel készítője.

A férfi a maszkját sem előírásszerűen viselte, az állára volt csúszva, pedig az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése kötelező. Azt is megbüntetik, aki helytelenül hordja, nem csak azt, akinek nincs. A BKK járatain 8 ezer forintos bírságra számíthatnak a renitensek. Maszk nélkül utazni a villamoson, ráadásul zombiként, tuti bukó...

A legutóbb drogos zombi lányokról közölt videót. A Kelenföldi pályaudvaron készült sokkoló felvételen jól látszik, hogy a fiatalok minden bizonnyal drog hatása alatt állnak.

Április elején a rendőrség a Szakértői válasz című videójában mutatta be a Bika nevű pszichoaktív szert, „olcsó és halálos” felütéssel.

A Bika nevű pszichoaktív szerrel tavaly májusban kezdett el foglalkozni a rendőrség, miután egy nagyobb mennyiséget lefoglaltak. Bár ezt követően több száz büntetőeljárás indult az új drog dílereivel szemben, az elmúlt évben több mint negyven haláleset történt a drog miatt.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?