INSIDER

Drámai üzenet a meghalt fiútól – „Anya, ne keress tovább!”

Egy anya felidézte, hogyan beszélget álmában a fiával azután, hogy az tragikus módon öngyilkos lett.
  • Szerző: Ripost

Egy anya csodálatos történetet mesélt arról, hogyan beszélget továbbra is a már régóta halott fiával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Adrian volt a család első gyermeke a négy közül. Mindenki szerette őt, ő volt a fény az éjszakában, vidám és kiegyensúlyozott gyerek volt. Nem is volt semmi előjele a tragédiának, ami 2019 májusában történt. A család szeme fénye öngyilkosságot követett el. Mindenkit mélységesen megrázott az eset, a fiú édesanyja, Lori-Ann teljesen a padlóra került.

Egyszercsak azonban az anya állítása szerint csoda történt. Halott fia a túlvilágról küldött jelet neki. A temetésen, amikor épp a fiú koporsóját eresztették le, egy pillangó szállt ki a földből, egyenesen a megtört anya felé. De nem ez volt az egyetlen jel a fiútól.

Nem sokkal Adrian halála után, amikor Lori-Ann épp aludt, álmában a fia szólt hozzá. Azt mondta neki: „Anya, ne keress tovább, már soha nem fogod megtalálni azt, aki életemben voltam. De benned is élek és mindenkiben. Mindig veled leszek. Engedj el!”

Képünk illusztráció (Fotó:Pixabay)

Ez volt a legnagyobb löket az anya gyógyulásához. Innentől kezdve Lori-Ann hitt abban, hogy öngyilkos fia mindig vele marad, csak fizikai valójában vesztette őt el, és mindig beszélhet vele, amikor csak akar.

„Adrian és én mindennap beszélgetünk egymással. A reggeli meditálásom során kapcsolódunk össze először, és később egész nap velem marad a napi rutinom során. A kapcsolatunk folyamatosan mélyül és erősödik, nem számít, hogy fizikailag nincs már velem. Mindig hinni fogok benne, hogy igazából nem vesztettem el a fiamat, mert mindig velem van, amióta csak élek és mindig velem lesz, amíg élni fogok”- mondta az anya.

A megható történetről a news.com.au számolt be.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?