INSIDER

Drámai fordulat: ezt állítja az erdőkertesi rendőrkéselő apja

Az apa elmondása szerint fia nem akart ölni.
  • Szerző: Ripost

V. László szülei úgy érzik, a fiukat fenyegető 35 év túlzás. V. László két éve Erdőkertesen késsel megsebesített két rendőrt, akik szolgálati autójukkal egy kórházi kezelés után szállították haza őt. Egyikük az arcán, másikuk a nyakán sérült meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció!

A feleségem és én is diplomás, tisztességes emberek vagyunk, soha semmi összetűzésünk nem volt a hatóságokkal„ – kezdte a Blikknek az idősebb László. „Az egyetlen fiunkat is ebben a szellemben neveltük, informatikusként dolgozott, polgárőr volt a településünkön. A bajok akkor kezdődtek, amikor kiderült, hogy a lánnyal, akivel évek óta nálunk éltek, kikezdett a felettese” – vallotta be az édesapa. Mint mondja, a nőt végül kirúgták, és innen indult a kálváriájuk.

„Laca ugyanis a párja mellé állt, aki peres úton akarta megtudni, milyen indokkal bocsátották el. A papírokat azonban titkosították. Ez rettentően bosszantotta mindkettőjüket„ – idézte fel az előzményeket az édesapa.

A fiatal nő egyik reggel egyszerűen eltűnt az életükből, utána a fiuk már nem volt többé ugyanaz.

A fiamat feljelentette kapcsolati erőszakért, saját magát államtitoksértésért, majd eltűnt. A fiam ezután 17 napra az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe került, majd nyomkövetővel a lábán hazajöhetett. Úgy érezte, a párja ügye miatt őt is állandóan figyelik” – folytatta történetüket László.

A késelés reggelén László megkérte a szüleit, hogy hívjanak mentőt, mert megsérült ugrókötelezés közben. A kórházból vitte haza a két rendőr, őket támadta meg végül.

Az egyedüli szemtanú én voltam. A fiam nem ölni akart, csak médiafigyelemre vágyott„ – próbálta magyarázni fia szörnyű tettét az apa.

A család felkért egy igazságügyi szakértőt, ő közepes fokú paranoiát állapított meg, így a bíróságnak lehetősége van, hogy enyhítse a büntetését.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?