INSIDER

Drámai fordulat az eltűnt magyar férfi ügyében, sírva vallott egy rokon

A férfit továbbra sem találják, de Szlovákiában előkerült a kutyája. Gyula szerettei sem értik, mi történhetett.
  • Szerző: Ripost

Egyre nagyobb rejtély övezi a maglódi Pintér Gyula eltűnését: a férfinak múlt péntek délután veszett nyoma Répa nevű kutyájával együtt.

Az ebet szerdán megtalálták: Szlovákiában bukkantak rá. Hogy hogyan került oda, azt Gyula szerettei sem értik. Gyula keresztlánya, Nikolett sírva erősítette meg a Blikknek, hogy valóban meglett a négylábú.

"Anyukám, aki Gyula testvére, valamint az egész családunk éjt nappallá téve keresi a keresztapámat, róla ugyanis továbbra sem tudunk semmit" – mondta Niki.

A lap információi szerint Gyulának nem élnek rokonai Szlovákiában, ha ott bárkivel kapcsolatban áll, az feltehetően az autófelújítási, illetve értékesítési munkája miatt lehet. Amit még tudni lehet, hogy egy fekete Hummerben látták legutóbb Gyulát, amelyet szintén nem találnak a férfi eltűnése óta.

A rendőrség mindössze annyit közölt, hogy a férfit eltűnés miatt körözik. Azt kérik, ha bárki bármit tud a 170-175 centi magas, átlagos testalkatú, barna, rövid hajú, eltűnésekor fekete színű szövetpólót, fekete színű, oldalzsebes nadrágot viselő Gyuláról, jelentkezzen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?