INSIDER

Dráma Soroksáron: álmában akarta megfojtani kislányát az anya

A család szerint emberölési kísérlet gyanúja miatt vitték el a 37 éves soroksári nőt a rendőrök. Csütörtök hajnalban ugyanis meg akarta fojtani 6 éves kislányát. A Ripostnak a kislány édesapja és nagymamája mesélte el a történteket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Borzasztó családi dráma játszódott le Soroksáron az egyik családi házban. Csütörtök hajnalban elözönlötték az egyik utcát a mentők és a rendőrök, ugyanis egy 37 éves nő meg akarta fojtani hatéves kislányát, amikor a kicsi mellette aludt. Lapunknak az édesapa mesélte el a borzasztó részleteket, aki erővel tartotta féken őrjöngő párját.

Sejtettem, hogy baj lesz,  hónapok óta rossz állapotban volt

– kezdte Tamás.

"Eladóként dolgozott, de korábban rengeteg stressz érte, ami felhalmozódott benne. Egyre jobban magába fordult, tudtuk, hogy segítségre van szüksége. De erre már nem jutott idő…"

Az apa tördelni kezdte a kezét és könnyekkel küszködve folytatta.

A kislányom mindig velünk alszik a kisszobában.

Így volt ez most is. Õ a fal mellett, majd mellette az anyja és én a szélén. Mivel napközben is ideges volt, hamar lefeküdtünk, hátha másnapra jobb kedve lesz… Hajnalban arra riadtam fel, hogy a párom ébren van és nagy erővel szorítja a gyermekünk arcát..."

Dulakodás kezdődött, a pizsamás kislány pedig sikítva, sírva dörömbölt a szomszédban lakó nagymamája ajtaján...

A döbbenetes történet minden részletét elmesélte az édesapa és a nagymama, aki azt is elmondta, mit üvöltött neki magánál nem lévő lánya...

A folytatásért és a képekért keresd a szombati napilapot az újságárusoknál!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?