INSIDER

Dráma: amputálták a magyar kórházi nővér lábát, most segítségre szorul – fotók

Korábban másokon segített, most neki van szüksége a segítségre.
  • Szerző: Ripost

Sok ember lehet hálás a pápai kórház egykori nővérének, Juditnak, aki szívvel-lélekkel gondozta egykor betegeit, kollégái pedig imádták. De miután egy betegség miatt januárban amputálták a lábát, minden egyre nehezebb lett, s most neki van szüksége segítségre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Kérem, segítsen, aki tud! Legalább egy megosztással. Jucus a pápai kórház belgyógyászati osztályának egykori nővére, egy olyan kolléganő, akitől öröm volt tanulni, akivel minden műszak tartalmasan telt, akinek hálás lehet sok betege. Most neki van szüksége segítségre.„ – fogalmaz egy kolléganő, megosztva a nővér segélykérését közösségi oldalán.

Juditot a rehabilitációról hazaküldték, és mivel párja őt látja el, nem tud dolgozni sem, így nehezen tudják a X. kerületi albérletüket és élelmezésüket megoldani.

„Kevesen tudják, de januárban amputálták a lábam. A rehabról a vírus miatt hazaküldtek. Párom jelenleg nem tud dolgozni, mivel engem kell ellátnia. Nehéz anyagi helyzetbe kerültünk. Szükségünk lenne főleg élelmiszerre, de aki megteheti, anyagi segítségre” – kéri most az emberek segítségét a nővér, aki életét arra tette fel, hogy másokon segítsen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?