INSIDER

Dráma a trolibuszon: borzasztó dolgot tettek a fuldokló nyugdíjassal

Ököllel üthetett arcon egy férfi egy idős nőt az egyik trolibuszon, az ügyben feljelentés is születhet...
  • Szerző: Ripost

Az esetről a 67 éves asszony, Szabó Edit lánya közölt nyilvános posztot a Facebookon, ahol azt írta: anyja a szokásos utat tette meg hazafelé a 76-os trolin.

Miután a testvérem meghalt, édesanyámnál pszichés fulladás jelentkezett – kezdte a Blikk-nek Kovács Edit. Hogy segítsenek rajta, gégeműtéten esett át, de a fulladás stresszhelyzetben, meleg időben így is fokozottan jelentkezik.

"Hétfőn elég fülledt idő volt, ezért hazafelé délután fél 2 táján kinézett magának egy helyet a trolin a nyitott ablaknál, hogy jobban kapjon levegőt. Mögötte egy 50-60 év körüli férfi ült, aki megkérte, hogy csukja be az ablakot, mert fáj a füle. Édesanyám elmondta neki, hogy nehezen lélegzik, ezért nyitva szeretné hagyni. Ezután a férfi előrenyúlt, majd becsukta, anyukám pedig kinyitotta. Mindez többször megismétlődött. Egy anyuka kérte meg a férfit, hogy higgadjon le. Anyukámnak azt mondta, hagyja nyitva nyugodtan az ablakot, mert nincs levegő, és tartsa ott a kezét, hogy a férfi ne tudja becsukni" – idézte az édesanyját Edit.

A férfi ezután szitkozódott, majd ököllel arcon vágta az anyukámat, aki még csak vissza sem szólt. Az arca kicsit bedagadt és belilult,

a bal szeme és az orra között érte az ütés. A férfi leszállt, édesanyám pedig sírt a telefonban. Annyira fulladt, hogy alig bírta elmesélni, mi történt" – mondta el a nő a Blikknek.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?