INSIDER

Dráma: a Lánchídról ugrott be két fiatal a Dunába

Szerencsére nem történt tragédia.
  • Szerző: Ripost

Két fiatal a Dunába ugrott a Lánchídról. Egy szemtanú a pesti rakparton vette észre, hogy mire készül két férfi, és felvette az életveszélyes ugrást. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem lett nagy baj.

A két fiatal miután átmásztak a Lánchíd korlátján, a vízbe ugrottak, majd saját maguktól kiúsztak a partra – számolt be róla az Origo, ahol a szemtanú által készített felvétel is látható.

„Augusztus 3-án a barátnőmmel ültünk a Lánchídnál egy bárban olyan délután kettő óra felé, és egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy két fiatal srác mászik ki a híd szélére, és utána rövid gondolkozás után leugrottak. Valószínűleg sértetlenül kiúsztak” - írta videójához az Origo olvasója.

A fiatalok felelőtlen viselkedése könnyen az életükbe is kerülhetett volna, hiszen akár egy híd alatt áthaladó hajóba vagy akár szemétbe is csapódhattak volna. Arról nem is beszélve, ha rossz szögben érkeznek a Dunába a becsapódás erejétől azonnal meghallhattak volna, vagy életveszélyes sérülést szerezhettek volna.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?