INSIDER

Dokumentum bizonyítja az Európai Néppárt és a Soros-hálózat kapcsolatát

Közös, az eligazodást segítő előadást szervezett a líbiai háborús gazdaságról az Európai Néppárt és a Soros György alapította Nyílt Társadalom Alapítvány - jelentette Londonból a V4NA. A vadonatúj nemzetközi hírügynökség közlése szerint a Európai Parlament folyosóján bukkantak az EPP és a milliárdos szervezete közötti kapcsolatról árulkodó dokumentumra.
  • Szerző: F.G.:

Közös projekten dolgozott a magyarországi politikát mostanában hevesen kritizáló Európai Néppárt vezetése és a Soros-birodalom zászlóshajójának számító Open Society Institute.

A Londonban működő V4NA hírügynökség jelenti, hogy egy az EP folyosóján hagyott dokumentum bizonyítja az EPP és a Soros-hálózat közötti kapcsolatot.

“A líbiai háborús gazdaság leküzdéséért, ajánlott politikák az EU szerepvállalásához” –

ez áll a Cristian Dan Preda néppárti képviselő által jegyzett program fejlécén. Az esemény a Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) és a Soros György által alapított Open Society európai politikával foglalkozó intézetének társszervezésében valósult meg.

A találkozó formálisan megjelölt célja a líbiai gazdaság stabilizálása volt. Mivel az ENSZ növelte erőfeszítéseit a gazdasági reformok elősegítésében, a KAS egy tágabb és érthetőbb líbiai EU-s politikát kért, valamint az unió támogatását a közös cél eléréséhez.

A konferencián részt vett Stephanie T. Williams, aki az ENSZ főtitkár személyes képviselője a líbiai politikai ügyekben. De a V4NA jelentése szerint a megbeszélésen képviseltette magát az Európai Tanács és a Bizottság is. Szintén felszólalt Dr. Srdjan Cvijic, a Nyílt Társadalom alapítvány demokratizálódási folyamatokra szakosodott politikai elemzője.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz tökéletes a linzertészta
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?