INSIDER

Pitiáner csalók áldozata lett a covidosokat gyógyító magyar doktornő

Az ismert magyar háziorvos, dr. Mangó Gabriella a Facebookon figyelmeztette követőit: semmiképp se dőljenek be a pitiáner csalóknak.
  • Szerző: Doris

Dr. Mangó Gabriella éjt nappallá téve azon dolgozik, hogy koronavírusos betegeket gyógyítson, éppen ezért különösen aljas húzás, hogy pitiáner csalók az ő nevével is visszaéltek a Facebookon, nehezen hihető nyereményjátékot hirdetve.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pitiáner csalók áldozata lett a covidosokat gyógyító hétgyermekes magyar doktornő

A hétgyermekes gyöngyösi háziorvost többen is figyelmeztették arra, hogy visszaélnek a nevével, ezért végül úgy döntött, a Facebookon figyelmeztet mindenkit: semmiképp se dőljenek be a csalóknak.

„Ma reggel több levelet és fotót kaptam ilyen tartalommal:

”Kedves doktornő!

Ne haragudjon, hogy zavarom, de azt hiszem valakik visszaélnek a nevével. Megosztottam a mai posztját, és nemrég egy a fényképével és nevével ellátott oldal lájkolta a posztot, és közben valami 1000 EUR-os nyereményt kínált nekem mint hűséges olvasómnak. Gyorsan töröltem, de a lájk alapján rákerestem az oldalra. Így küldöm, nehogy valami vírust is átküldjek Önnek. Milyen szomorú ez..„

NE NYISSÁTOK KI, NE KATTINTSÁTOK, SEMMI KÖZÖM HOZZÁ!

ÉN NEM LÁTOM. KÉRLEK JELENTSÉTEK AZ FB-NEK.

Ha esetleg ez az oldal eltűnne, akkor újraindítom, csak ha napokig nem posztolnék, akkor keressetek.

Valakinek szúrom a szemét????

- írta dr. Mangó a közösségi oldalon.

Életmentő terápiával gyógyít

Azonnali antibiotikum-kúra és vérhígító. Ezzel a sokszor életmentőnek bizonyuló terápiával kezdi szinte minden koronavírusos betege kezelését Dr. Mangó Gabriella. A közkedvelt, hétgyermekes háziorvos tanácsait már tízezrek követik a legnagyobb közösségi portálon.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?