INSIDER

Döbbenetes – rossz álma miatt szúrta le szerelmét a magyar férfi

Előre borítékolható volt a tragédia: O. Ferenc már hónapok óta meg volt vadulva egy álma miatt, aminek semmi valóságalapja nem volt.
  • Szerző: Ripost

Csütörtök délután, fényes nappal, a nyílt utcán, Bátonyterenye központjában késelte meg szerelmét a 38 éves O. Ferenc, aki aztán segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről. A megszúrt nőt életveszélyes állapotban szállították mentőhelikopterrel a kórházba, azóta is lélegeztetőgépen van. Lapunk elérte testvérét, aki azt nyilatkozta: már két hónapja úgy viselkedett a férfi, „mint egy megvadult állat”, mindezt ráadásul egy rossz álom miatt.

Azt álmodta, megcsalta szerelme

„Két hónappal ezelőtt hajnali kettőkor azzal ébresztette fel a húgomat, hogy álmában megcsalta őt. Letérdepeltette, megverte, egy ollóval akarta levágni a haját, és arra kérte a testvéremet, esküdjön meg neki, hogy nem csalta meg” – meséli Miklós az elképesztő történetet. „Húgom akkor félve megtette neki, amit kért, de másnapra megijedt és megundorodott Feritől, arra kérte, hogy váljanak el, menjen el a lakásból. Ekkor a testvéremet kékre-zöldre verte. Elvitték a rendőrök, távoltartásit is elrendelt a bíróság, de már aznap este vissza is ment, és újból megverte a testvéremet” – mondja az elkeseredett testvér. „Akkor már 6 hónap eltiltást kapott, de a rendőrségről kiengedték. Azóta hatszor zaklatta és fenyegette meg a testvéremet, ezek miatt mindannyiszor feljelentette.”

Figyeltette szerelmét

Ferenc a testvér elmondása szerint az elmúlt hetekben végig megfigyeltette volt szerelmét. Bérelt kocsikból, lépcsőházakból leselkedett utána. Tegnap pedig megtette! Ez nemcsak a távoltartás megszegése, hanem előre kitervelt emberölési kísérlet. Közterületen, fényes nappal, 10 tanú szeme láttára” – mondja a testvér, aki érthető módon reméli, hogy O. Ferenc elnyeri majd méltó büntetését. Testvérén azonban ez most nem segít, Katalin lélegeztetőgépen van, jelenleg is az életéért küzd.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?