INSIDER

Döbbenetes részletek: kerítésen átnyúlva törték el a budapesti édesanya nyakát

Brutális támadás ért egy kétgyermekes budapesti édesanyát. Erikát a saját kerítésükön keresztül rángatták meg, ezért eltört a nyakcsigolyája.
  • Szerző: Ripost

Tanács Erika családjával egy XVII. kerületi családi házban él. Párjától egy idő óta egy férfi folyamatosan pénzt kért. Már egymillió felett volt a kölcsöntartozás, amikor a család úgy vélte: szeretnék visszakapni a nekik járó összeget. A gondok ekkor következtek, ugyanis nem fizették vissza nekik a pénzt, és ekkor Erika a közösségi médiában próbált hozzájuk hasonló sorstársakat találni, akikkel együtt feljelenthetnék a zsarolókat. Ekkor indult meg ellenük a támadás, egy kisebb család jött el hozzájuk.

"Július 24-én a kora esti órákban megjelentek a tartozói a házunk előtt. Olvasták, hogy a közösségi médiában is megírtuk a dolgot, így úgy gondolták, hogy számon kérnek minket" – meséli a Borsnak az édesanya, Tanács Erika. Az adós család női tagja megragadta a kerítésnél Erika haját, és teljes erőből ráncigálni kezdte.

"A nő hosszasan, teljes erővel rángatta a hajamat, oldalról, a kerítésen átnyúlva nekipréselt a kerítésnek, miközben a párja az öklét rázva fenyegetett, hogy mit képzelek, hogy megírjuk az igazságot az interneten. Rettentően féltem, határidőt adott, életveszélyesen megfenyegetett, de ami azonban a legrosszabb volt, a kamaszlányom mindezt végignézte a házunk erkélyéről" – magyarázta Erika. "Recsegés-ropogást éreztem a nyakamban, és tudtam, hogy azonnal indulni kell az orvoshoz. Az Országos Baleseti Kórházba vittek, ahol az orvosi látlelet igazolta: a korábban műtött 6-os, 7-es csigolyám közötti rész sérült, amelyet azonnal műteni kellett" – emlékezik vissza.

A rendőrség hivatalból súlyos testi sértés miatt eljárást indított.

Erikának szeptemberben komoly beavatkozásra volt szüksége, a vágásnyomokat örökké viselni fogja. A gerince és a sérült csigolyák mentén futó implantátumot cserélni kellett, csiszolni kellett a csigolyáit, fémlemez beültetésére, majd nyakmerevítőre is szüksége volt.

És ezeket olvastad már?