INSIDER

Döbbenetes részletek derültek ki a sátoraljaújhelyi erőszakról: többen is végignézték, mit csinál az ápoló a beteggel

Egy ápoló bedrogozott és megerőszakolt egy beteget a sátoraljaújhelyi kórházban.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, a sátoraljaújhelyi kórházban egy ápoló begyógyszerezett és megerőszakolt egy női beteget. Az 53 éves Sz. I.-t a bíróság letartóztatásba helyezte. A Tények információi szerint a férfi éppen a családjával nyaralt, amikor a rendőrök elfogták. A gyanúsított mindent tagad.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció – Fotó: Pixabay

Kőváry Andor ügyvéd ugyanakkor elmondta: a nyomozás adatai szerint az ominózus esetkor a kórteremben négyen voltak bent. Két ápoló – egyikük a gyanúsított – és két beteg. Az ápoló kolléga és a másik beteg vallomása volt az, ami a hatóságok szerint megalapozta az előzetes letartóztatást.

„Sosem gondoltam volna, hogy a férfi szexragadozó lett. Én csak a feleségét, az Erzsikét sajnálom, nem ezt érdemelte a férjétől. Van egy felnőtt lányuk meg egy fiuk, úgy hiányzott nekik ez a botrány, mint ablakos tótnak a hanyatt esés – magyarázta a határmenti Mikóházán az egyik utcabeli. – Olyan békességben éltek, soha egy hangos szó nem hallatszott ki a házukból. Arról sem tudok, hogy a házasságuk válságba került volna, de ha igaz a hír, ez biztos válóok lesz”.

Ilona néni, Sz. I. közvetlen szomszédja fejcsóválva bizonygatja, hogy mennyire udvarias, rendes ember, meg jóképű is, bezzeg neki nem udvarolt soha, pedig jól esett volna neki.

„A boltostól tudom, hogy ő erőszakolta meg a beteg nőt az újhelyi kórházban. Nem értem, mi történt. Szomorú, hogy ilyen áron kapta fel a falunk nevét az ország” – ismételgeti Ilona néni.

A Blikk megtalálta Sz. I. feleségét. A meggyötört tekintetű asszony szomorúan csak annyit mondott:

„a férjemet is megilleti az ártatlanság vélelme„.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?