INSIDER

Döbbenetes, hogy mire nem képesek egyesek, ráadásul más otthonánál – fotók

Van, akinek nem számít, ha más házáról van szó.
  • Szerző: Ripost

Arról panaszkodott a helyiek közösségi oldalán egy vecsési asszony, hogy a házuk elé valaki több zsák szemetet dobott le. A számos kommentelő mind mellette áll, ám végül az eredeti tulajdonos helyett nekik kell intézkedniük a szemét sorsáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost olvasói fotó

„Sajnos úgy látom hogy az emberek egyre jobban kezdenek lezülleni, nem tudom, hogy miért gondolja azt valaki, hogy ha ledobja a kapunk mellé a szemetet, én azt elfogom takarítani onnan! Az már látszik, hogy a kedves felhasználó szereti a sört és a szénsavas üdítőt is, meg valószínű hogy egy építkezésről való szemét is van benne, de a saját szemetét már nem szereti eltakarítani saját maga után„ - fogalmazott a felháborodott fiatal hölgy, aki néhány nap haladékot adott a szemetelőnek, hogy összeszedje, amit ott hagyott. A épp munka közben érte el a nőt, aki sietve annyit mondott, hogy hiába adtak haladékot az ismeretlennek.

Fotó: Ripost olvasói fotó

„Sajnos nem lett meg a tettes, a szemetesekkel vitetjük majd el a zsákokat” – hadarta a nak a nő, aki a cikkben szereplő fotókat saját maga készítette nekünk.

Fotó: Ripost olvasói fotó

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?