INSIDER

Meghökkentő fordulat a sokakat érdeklő magyar bűnügyben

Megdöbbent olvasó kereste meg a Borsot: állítja, a városában látta „furikázni” azt a férfit, akit korábban őrizetbe vettek Pintér Gyula eltűnésével összefüggésben.
  • Szerző: Ripost

Teljes hírzárlat mellett nyomoz a rendőrség a rejtélyes körülmények között eltűnt Pintér Gyula ügyében. A férfinak tavaly május 10-én veszett nyoma, kutyáját később Szlovákiában találták meg. A luxusautók javításával foglalkozó Pintér Hummerjét a vállalkozó eltűnése után valaki visszavitte a férfi házához és leparkolta az udvarban. Nem sokkal később őrizetbe vettek egy férfit, aki rendszeresen bejárt Pintér autószerelő-műhelyébe. Így volt ez május 10-én, Pintér Gyula eltűnésének a napján is: L. aznap biciklivel érkezett a műhelyhez. A kamerafelvételeken jól látszik: a távozása után néhány perccel Gyula a műhely előtt parkoló Hummerjébe tette a vizsláját, majd elhajtott. Azóta senki sem látta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Eltűnt emberekért – Facebook

L.-t a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte, ám most a Bors egy olvasójuktól kapott levelet, melyből kiderült: már otthon várhatja ügye alakulását. A levélíró a városában látta az autót vezető L.-t.

A lap megkeresésére Gyimesi Kinga bírósági szóvivő közölte: A Budakörnyéki Járásbíróság megszüntette a gyanúsított letartóztatását.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?