INSIDER

Döbbenetes dolgok derültek ki az Újlengyelben élve elásott asszonyról

Az üzletasszonyt élve ásta el a férfi, az asszony megfulladt a föld alatt. Gyilkosa több millió forinttal tartozott neki.
  • Szerző: Ripost

Halálos csapdát állított áldozatának, többször megszúrta, majd élve eltemette az ismert üzletasszonyt, T. Jánosné Mariannt a solymári Sz. Attila. A férfi látszólag üzleti ügyben találkozott április 27-én az asszonnyal Dunaharasztiban, majd kocsijával a Pest megyei Újlengyel külterületére, egy erdős részre vitte.

A nőt fojtogatni kezdte, legalább ötször erősen fejbe vágta. A szakértő hat szúrásnyomot talált a nő testén, ám még élt, amikor egy kiásott gödörben lefedte földdel, és sorsára hagyta. Holttestét május 4-én találták meg a hatóságok. A bíróság tegnap előzetes letartóztatásba helyezte a férfit, aki tagadta a cselekményt.

"Nagyon megrendített a halálhíre – mondta a Blikknek Borbély Ferenc, a nő szomszédja. – Közel húsz éve ismerem, rendszerint átjártam hozzá. Nyaranta mindennap a medencéjükben fürödtem, egy kedves, segítőkész asszony volt. – mondta a férfi. A városiak többsége is ismerte Mariannt, volt férjével ugyanis az egyik legnagyobb hazai kereskedelmi üzletlánc több boltját is a magáénak tudhatta. Az évek során meglehetősen nagy vagyonra tettek szert, ám 2010-ben felkerültek az adóhivatal szégyenlistájára, összesen 459 millió forintos tartozással.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?