INSIDER

Döbbenet: mellkason szúrta alvó ismerősét egy férfi Budapesten – így bukott le

A feltételezett elkövető próbálta elterelni magáról a gyanút, azonban a nyomozókat nem tudta átverni.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy járókelő tett bejelentést augusztus 26-án hajnali fél ötkor, hogy egy Kámfor utcai használaton kívüli gyárépületben mellkason szúrtak egy férfit. Amikor a rendőrök kiértek a helyszínre, ott találták a sértettet és még egy férfit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123RF

A leszúrt férfi még annyit még el tudott mondani a rendőröknek, hogy már aludt, amikor valaki mellkason szúrta. A mentők a férfit életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A helyszínen lévő 45 éves E. László először azt mondta a nyomozóknak, hogy egy ismeretlen férfi megtámadta őt és ismerősét, majd elfutott.

E. László többször ellentmondásba keveredett, s a nyomozók kiderítették, hogy nem volt harmadik ember a helyszínen a bűncselekmény elkövetésekor. A gyanú szerint az 54 éves alvó férfit E. László szúrta mellkason.

A 45 éves férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, előállították, őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. Amikor E. Lászlót szembesítették a beszerzett bizonyítékokkal, bevallotta a bűncselekmény elkövetését, elmondása szerint egy korábbi sérelem miatt szúrta meg ismerősét.

A rendőrség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlet gyanúja miatt folytat eljárást a 45 éves budapesti férfi ellen – írja a police.hu.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?