INSIDER

Cserbenhagyó kamionost keres a rendőrség: pofátlanul továbbhajtott a karambol után Turánál

A dunakeszi rendőrök keresik a sofőrt, aki megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta egy baleset helyszínét.
  • Szerző: Ripost

A 3104-s úton haladt Tura felől Hatvan irányába egy ismeretlen rendszámú és típusú nyergesvontatóból és a hozzá kapcsolt piros félpótkocsiból álló járműszerelvény még december 15-én. A 27+970 méterszelvényben hajnali 4 óra előtt áttért a bal oldali sávba és összeütközött egy autóval. A baleset után a járműszerelvény vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott, mit sem törődött a kocsi 21 éves sofőrjével, aki könnyű sérülést szenvedett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció!
Fotó: police.hu

A balesetet okozó sofőr a helyszínről Hatvan irányába, majd a Robert Bosch úton közlekedve hajtott el. A járműszerelvény félpótkocsijának bal oldala a baleset következtében erősen rongálódhatott.

A rendőrség kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a helyszínt elhagyó járműről, annak vezetőjéről érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a +36-1/236-2883, vagy a Dunakeszi Rendőrkapitányságot a +36-27/341-055 telefonszámon. Bejelentés a Telefontanú +36-80/555-111 zöld számán, a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén is tehető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?