INSIDER

Csepregi Éva élete fellépésére készül: elárulta, kinek fog énekelni

A Neoton Família aranytorkú énekesnője nagyon élvezi, hogy visszatért az élet a régi kerékvágásba és ismét koncertezhetnek. Szerinte ez főként a védőoltásoknak köszönhető, ám még így sem szabad elhanyagolnunk az egészségünket.
  • Szerző: Ripost

Szinte megállás nélkül koncertezik Csepregi Éva a Neoton Família sztárjaival. A közel másfél éves kényszerpihenő után újult erővel tértek vissza a színpadra, s remélik már semmi sem fogja elszakítani őket a közönségüktől. Pontosan ezért különös figyelmet fordítanak az egészségük megőrzésére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Végh István (VI)
Bors

„Nincs okunk panaszra, be vagyunk táblázva koncertekkel. Szükségünk volt már erre, élvezzük az utakat, a koncerteket. Remélem, hogy most már kitart ez a szabad élet, nem jön újabb hullám. Én úgy gondolom, hogy a védőoltásoknak köszönhetően most már ez a reális” – kezdte a Metropolnak az énekesnő, aki a rajongóival is nagyon közvetlen maradt, ám emellett odafigyel az egészségére is.

Fotó: Bús Csaba / Petőfi Népe

„A védőoltásnak köszönhetően sokkal szabadabban élünk, de persze vigyázunk magunkra és egymásra is. A koncerteken viszont mindig felszabadult a hangulat, ölelkezünk, beszélgetünk a rajongókkal, de az immunerősítésre most nagyon odafigyelünk„ – tette hozzá Éva.

Fia lagziján is színpadra áll

A Neoton Família aranytorkú énekesnője korábban elárulta, élete legfontosabb fellépésére készül szeptemberben, ugyanis a fia lagziján is színpadra áll.

Fotó: Végh István (VI)
Bors

„Budakalászon tartják a fiatalok a lagzit. Az esküvőt szűk körben kellett megszervezniük májusban, viszont szerették volna megünnepelni a nagy napot a barátaikkal és a rokonokkal is, így egy nagy lagzival készülnek. Külön öröm számomra, hogy én is színpadra lépek majd” – mesélte Éva.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz tökéletes a linzertészta
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?