INSIDER

Családi tragédia Ausztriában: fiatal magyar édesapa halt meg az autóban

Zsolt még a helyszínen, az ütközés után pár perccel meghalt.
  • Szerző: Ripost

Tragédia történt Bécs Floridsdorf nevű városrészében: egy autó karambolozott, a benne ülő Zsolt pedig a helyszínen életét vesztette. A férfinak nemrég született kislánya, Vivien öt hónapos.

Az osztrák APA hírügynökség szerint a február 15-i balesetkor Zsolt és három társa egy S osztályos Mercedesben utazott. Tiltott helyen kezdtek előzésbe, és nem tudták kikerülni a szemből felbukkanó Skodát. Zsolton kívül még négyen sérültek meg, egy 45 éves férfi és egy 23 éves nő súlyosan. A Blikknek Zsolt párjának édesapja nyilatkozott.

"Az esküvőt tervezgették, de az élet közbeszólt, és temetés lett belőle. Sírva hívott fel a lányom, és könnyeitől fuldokolva mondta el, hogy tragédia történt. Nemrég még olyan boldogok voltak! A kisunokám, akinek néhány hónapja még a születését ünnepeltük, édesanyjával együtt hazajött Magyarországra, most a család segítségével, együtt próbáljuk feldolgozni a veszteségünket" - mesélte Lajos.

A lap úgy tudja, hogy az autót az öt hónapos kisbaba édesanyjának volt párja vezette, a nagypapa szerint a két férfi jó viszonyban volt, együtt jártak a munkahelyükre. Egyelőre nem tudni, mikor szállíthatják haza Zsolt holttestét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?