INSIDER

„A hátából is kiharaptak egy darabot” – a család kutyái törtek a 3 éves Sanyika életére

Nem sokon múlt, hogy halálra marcangolják a kisfiút. A munkások zavarták el a fenevadakat.
  • Szerző: Ripost

A Hajdú-Bihar megyei Újlétán a család kutyái támadtak rá kisgazdájukra, amíg az édesanya kislányát altatta a házban. A három állat korábban semmi jelét nem adta agresszivitásnak, így mindenkit sokkoltak a történtek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az édesanya végül a mentők kiérkezésére szaladt ki az udvarra. Sebesült gyermekének a látványa halálra rémisztette.

Zsanett könnyek között mesélt a támadás szörnyû pillnatairól
Fotó: Bors

„Jó idő van, kijöttünk az udvarra, aztán bevittem a kicsit lefektetni, ilyenkor Sanyikám mindig odafekszik hozzánk. Én is elpilledtem altatás közben, Sanyika pedig valahogy kijött. Pedig még soha nem volt olyan, hogy a konyhán kívülre ment volna, és a kutyák is mindig kennelben vannak. Csak most kiengedtem őket az udvarra, hogy picit szaladgáljanak” – mondta a kisfiú összeroppant édesanyja a Borsnak.

Többórás műtétre volt szüksége Sanyikának, miután arcát, combját és hátát is szétharapdálták az ebek. Az életét a szemközti tormaföldön dolgozó munkások mentették meg.

Bartha János és kollégái fékezték meg a kutyákat
Fotó: Bors

„Hangot hallottunk, pont jött a képviselő asszony a kisfiammal, ők vették észre, és azonnal rázni kezdték a kaput, így ugrottak el a kutyák a gyerektől. Mi négyen mentünk, és utána én bementem, és kihoztam a kisfiút, és gyorsan átrohantam vele a szomszédba” – mondta a megmentő.

A család reméli, hogy minél hamarabb teljesen fel fog épülni Sanyika.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?