INSIDER

„Próbáltunk bízni és hinni, hogy legyőzi a vírust” – szörnyű hírt osztott meg a gyászoló magyar nő

Gyászolják a koronavírusban elhunyt családtagot.
  • Szerző: Ripost

Tombol Magyarországon a koronavírus járvány negyedik hulláma, sokan kerülnek kórházba és lélegeztető gépre.

Egyesek, akiknek a családtagjuk küzd a betegséggel, az interneten beszélik meg a problémájukat a sorstársakkal.

A tematikus Facebook-csoportokban egymásra találnak a szerettükért aggódó emberek, sokan megosztják a történetüket és egymástól kérnek tanácsot, olyanoktól, akik már voltak hasonló helyzetben.

Egy ilyen csoportban osztotta meg egy hölgy a szeretett apósa történetét: elmondta, amikor kórházba került, elmesélte a jobb és a rosszabb pillanatait. Nemrég arról számolt be, hogy jobban van a hozzátartozó, aztán hirtelen a halálhírét közölte.

Képünk illusztráció

„Sajnos rossz hírrel jöttem. Telefonáltak a kórházból, apósom szervezete feladta a harcot. Összeomlott a szervezete teljesen, csökken az oxigénszintje is, olyan értékei vannak, hogy nem tudják megmenteni. Ha leáll mindene, lekapcsolják a gépről. Ezt az orvos mondta. Anyósom és az egész család kiborult most. Itt a csopiba nagyon kedvesek voltatok, sokan írtatok és biztattatok. Köszönöm nektek ezt. Próbáltunk bízni és hinni, hogy legyőzi a vírust. De sajnos most ez nem így történt, a szervezete feladta a harcot” – osztotta meg a nő a szörnyű hírt.

Sok ember ismeretlenül is együttérző, részvétet kívánt a nőnek és elmondta, mennyire szurkolt a nagypapa felépüléséért.

Nem a nő unokái az egyetlenek, akik nagypapa nélkül töltik idén a karácsonyt. Sajnos nagyon sokan számoltak be olyan esetről, hogy a nagyszülőket elragadta a vírus és idén lesz az első karácsonyuk a szeretett rokon nélkül.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?