INSIDER

Charlie a stúdió plafonját is leénekelte, elképesztő összeget gyűjtöttek a Covid-árváknak

Nagyszerű produkciók, különleges együttesek álltak össze a jó cél érdekében a TV2-n. A jótékonysági gálaest sikeres volt.
  • Szerző: Ripost

Jobbnál jobb produkciókkal, meglepetésfellépőkkel várta a TV2 az adakozó kedvű nézőket: a koronavírus-árvák megsegítésére szervezett Neked énekelek című műsorban ugyanis egymásnak adták az énekeslegendák a mikrofont. Az eredmény fantasztikus: 101.824.210 forint gyűlt össze a jótékonysági gálaesten!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Már a nyitány is erősre sikeredett, de Horváth Charlie és Tóth Vera duettjénél aztán tényleg elhallgatott mindenki, és csak ámult.

Tóth Gabi is meglepetés okozott.
Mándoki László Németországból jelentkezett be.

Noha személyesen nem lehetett jelen Mándoki László, nagyvonalú felajánlást tett: privát akusztikus koncertet ad az arra legmagasabb licitálónak.

Bejelentkezésében elmondta: szeretne köszönetet mondani a frontvonalon dolgozóknak, ugyanakkor azt is hangsúlyozta, a kreativitást nem lehet karanténba zárni, utat is tört magának az elmúlt időszakban online koncertek formájában.

Május 25 óta él az 1357-es adományvonal, melyet természetesen még a műsor ideje alatt is lehetett hívni, emellett a sztárok által felajánlott relikviákra is lehetett licitálni. Ez utóbbiért a 06-1-467-66-66-os telefonszámot kellett hívni, ahol a Mintaapák sorozat sztárjai várták a liciteket.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?