INSIDER

„Kinyírlak” – üvöltötte, majd a buszmegállóban fojtogatta az édesanyát a férje

Nyolc év házasság után romlott meg a pár kapcsolata. A nő végül elköltözött gyermekeikkel, de ez férjének ez nem tetszett.
  • Szerző: Ripost

Nyolc év házasság után akart véget vetni kapcsolatuknak az asszony, de a büntetett előéletű férj ebbe nem tudott beletörődni. Miután telefonon többször zaklatta, egy buszmegállóban esett feleségének az erőszakos férfi, gyermekeik szeme láttára.

2011-ben kötötték össze életüket, akkor még az asszony mit sem sejtett arról, mi vár rá 8 év múlva. 2019-ben azonban, majd’ egy évtized házasság után a nő úgy döntött, új életet kezd férje nélkül és hivatalosan is véget vet megromlott kapcsolatuknak.

Képünk illusztráció (Fotó: 123rf)

Három gyermekükkel Baja környékéről Kiskunhalas környékére költözött, de az férfi ezt nem hagyta annyiban. Amikor tudomást szerzett róla, hogy különélő felesége hivatalosan is válni akar, először telefonon kezdte el zaklatni. A telefonos zaklatások rendszeressé váltak, a nőnek eközben új élettársa lett. Az agresszív férfi azzal fenyegetőzött hogy elvágja az asszony torkát és el fogja ásni.

2020 márciusában az asszony éppen kiskorú gyermekeikért ment az iskolába, ami a zaklató apa falujában van, így összetalálkoztak. Az apa követte őket egészen a buszmegállóig, végig szidta és ócsárolta feleségét, a buszmegállóba érve pedig ennél is tovább ment.

Megragadta a nő nyakát, fojtogatta és közben lábon rúgta. A szörnyű jelenetnek a gyerekek vetettek véget, így az áldozat nem sérült meg komolyabban. A következő napon azonban újra összefutottak az iskolánál és a férj megint követte őket a buszmegállóig, tovább ócsárolva nőt, majd megfenyegette azzal, hogy „kinyírlak”.

„A szabadlábon védekező vádlottat a járási ügyészség folytatólagosan elkövetett zaklatáson kívül garázdasággal vádolja. Az ügyész végrehajtandó börtön és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben. A büntetett előéletű férfi a bűncselekményeket egy felfüggesztett börtönbüntetés próbaideje alatt követte el, ezért elítélése esetén ennek végrehajtását is el kell rendelni. A vádlott bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni” – Írta meg a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtóközleményében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?