INSIDER

Bujkálnak a balatonboglári kukkoló apartman tulajdonosai

Kéjbarlangként 1-2 órás légyottokra is kiadták a bekamerázott balatonboglári apartmant, de arra nem számítottak, hogy valaki észreveszi a rejtett kamerákat.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas közfelháborodást okozott, hogy egy balatonboglári apartmanban fiatal lányokat kukkoltak rejtett kamerákon. A rendőrség megerősítette, hogy a tulajdonost egy szervizfolyóson kapták el az apartmanban, majd kihallgatták tiltott adatszerzés megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozók a házkutatáskor

„több helyen rejtett kameráknak kialakított üregeket találtak, számítástechnikai eszközöket, adathordozókat és mobiltelefonokat foglaltak le”

– írja a rendőrségi közlemény.

A %% megtudta, hogy a balatonboglári Szieszta apartmanházról van szó, és azt is kiderítettük, hogy a helyet 2500 Ft/órás áron alkalmi légyottokra, 1-2 órákra is kiadják… Tesztként pénteken telefonon próbáltunk szállást foglalni, és telefonon a tulajdonos élettársa is megerősítette, hogy erről a helyről van szó, amikor a sajtó a bekamerázott apartmanról cikkezik, ám egy alkalmazottra próbált kenni mindent, mondván, a férfi a telefonjával vette fel a lányokat. A rendőrségi közlemény szerint viszont több helyen is kameráknak kialakított rejtett üregek voltak.

Információink szerint az 51 éves tulajdonos kihallgatása után szabadlábon védekezhet.

A botrány kirobbanása után még napokig lehetett foglalni a Sziesztában szobákat, akár több napra, akár néhány órára – kollégánknak pénteken még vidáman és udvariasan kínáltak többnapos szállást, de 1-2 órás lehetőséget is…

Ám vasárnapra ez megváltozott. A nagy internetes szállásfoglaló oldalakon már nem lehetett megtalálni a Szieszta apartmant. Felhívtuk a megadott telefonszámot, hogy szobát foglaljunk, és ismét a tulajdonos élettársa vette fel, de már udvariatlan stílusban szólt bele a készülékbe, majd elutasítóan letette.

Az interneten szó szerint hadjárat indult a 6 szobás pihenő hely ellen. Sokan, akik megszálltak az apartmanban azt hangoztatták, hogy a tulajdonos „furcsán kedves” volt, illetve „példás vendégszerető”, de nem gondolták, hogy csak is azért, mert közben figyelhette őket a rejtett szobájában…


„Semmit sem ér ezek után a vendégház! Kitudja mióta csinálta! Undorító! Bízom benne, hogy bezár a hely!”

– írta egy nő a Sziesztáról.

„Kamerák a zuhanyzóban? Erre v*red? Perverz kukkoló... Ne menjen ide senki!!!”

-írta egy másik dühös kommentelő.

Akárki megkérdeztünk Balatonbogláron, dühösen reagált.

„Nem értem, hogy miért lehet szabadlábon egy ilyen férfi. Teljesen lejáratták Balatonboglárt!”

– mondta lapunknak egy helyi férfi.

A helyi apartmanok tulajdonosai felháborodtak az eset miatt, mint mondják, az ő üzletüket is durván rontja a tettes.

– Ki kéne írni nagybetűkkel mindenhol, az interneten és az újságokban is, hogy a Szieszta a bűnös apartman! Az ő gusztustalan tettük miatt ne minket büntessenek a vendégek! – mondta egy neve elhallgatását kérő apartmantulajdonos.

Ha kíváncsi rá, mi lehet a kukkoló apartmantulajdonos büntetése, keresse a napilap hétfői számát az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?