INSIDER

Bugyiban pózolt Gődény híve a Hősök terén – fotó

Jogellenes gyűlést hirdetett a maszkellenes, vírustagadó Gődény György, bugyiban pózolt egy híve a Hősök terén a hétvégén.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy kép többet mond ezer szónál: bugyiban pózolt Gődény híve a Hősök terén...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hiába emelkedett hosszú idő után látványosan négyezer fölé a napi új, koronavírus-fertőzöttek száma, s jelentették be, hogy az agresszívan terjeszkedő mutációk miatt megkezdődött a harmadik hullám, a maszkellenes, vírustagadó Gődény György gyűlést szervezett a hétvégén a Hősök terére. Vajon a résztvevők közül hányan fertőzödhettek meg, s adták tovább felelőtlen módon szeretteik, ismerőseik, környezetük körében a nem egy halálos áldozatot követelő kórt?

Hősök Tere, dr. Gödény György tüntetése

A helyszínen beszédes képet készített a fotóriportere: bugyiban pózolt Gődény híve a Hősök terén.

Bugyit a fejre! Egy Gődény-szimpatizáns a Hősök Terén, a maszkellenes, vírusragadó jogellenes gyűlésén 2021. február 28-án.

Mint arról a rendőrség beszámolt: 2021. február 28-án 11 órára Budapesten, a Hősök terére egy magánszemély gyűlést hirdetett meg, amelyen a rendőrök intézkedtek, majd a gyűlés befejeződött. A befejezett gyűlésről egy kisebb csoport átvonult a Vajdahunyad várához és ott egy új gyűlésbe kezdett, ahol a rendőrök ismételten intézkedtek.

A rendőrök a két helyszínen összesen 142 esetben tettek szabálysértési feljelentést, valamint 4 emberrel szemben helyszíni bírságot szabtak ki.

A rendőrség a Hősök terén tartott gyűléssel összefüggésben gyűlés szervezése és tartása miatt, a Vajdahunyad váránál tartott gyűléssel összefüggésben gyűlés tartása miatt, egy-egy fővel szemben kezdeményez közigazgatási eljárást.

A rendőrök két embert előállítottak, egyiküket személyazonosság igazolásának megtagadása, egy másikat pedig az ellene elrendelt szabálysértési körözés miatt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?