INSIDER

Budapesten is felütötte a fejét a kutyamaffia, ezek a fajok érintettek

Békés megyéből indult a lopások sorozata, de most már elérte a fővárost is. Kistestű kutyákra utaznak a rablók. Érdemes a gazdiknak nyitott szemmel járni.
  • Szerző: Ripost

Egyre több kutyalopás történik Magyarországon: először Békés megyéből érkeztek hírek arról, hogy elképesztő mennyiségű eb tűnt el az utóbbi hónapokban, erről a Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentő szervezet hivatalos Facebook-oldalán osztott meg kétségbeejtő felhívást. Az ő bejegyzésükben a tacskók védelmére hívták fel a figyelmet, azonban nem csak ez a fajta kutya van veszélyben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A poszt alatt található kommentekből, és a budapesti kutyás csoportokból azonban kiderült, már a fővárosban is több eset történt az elmúlt időszakban. Tudomást szerzett lap az egyikről, amely során egy Yorki kutyus volt az áldozat a IX. kerületben. A négylábú a mai napig nem került elő.

A Metropol utánajárt miért a kistestű kutyákat részesítik előnyben a rablók, és milyen módon lovasítják meg a kedvenceket. Amennyiben kíváncsi vagy rá, keresd a lapot szerdán a terjesztőknél, vagy látogass el a Metropol.hu-ra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?