INSIDER

Budai özvegyet és jogásznőt is tönkretett a 8 általánost végzett csaló

Újabb fejlemények derültek ki a budapesti plakátos testvérháborúról.
címkék:
  • Szerző: Cs.R.

Mint a %% is megírta, teleplakátolta a fél országot saját bátyja fotóival egy férfi, mondván: testvére csaló, aki emberek életét tette tönkre. A megvádolt testvér állítja, hogy ártatlan, de lapunknál most sorra jelentkeznek a károsultak.

Elmesélte történetét M. Gábor egyik áldozata, a nő azonban nem akarta adni a nevét, mert a mai napig szégyelli azt, ami vele történt.

"Egyedülálló voltam, sajnos a gyerekem és a férjemet is elveszítettem. Világ életemben jószívű voltam, szerettem segíteni az embereken. Ezt használta ki Gábor és az akkori felesége" - mesélte az asszony.

"Az autómmal mentem valahova, ami egyszer csak lerobbant. Ott termett a fiatalember a feleségével, megjavította az autómat, kedves és készséges volt" - mesélte a %%-nak az asszony.

Két hónappal később, karácsony előtt ugyanez megtörtént velem. Újra lerobbant az autóm, és megint a fiatalember javította meg.

"A bizalmamba férkőztek, másnap egy nagy csokor virággal jelentek meg a lakásomon."

Kezdetben segített nekem, aztán egyre több pénzt kért. Mindig baj volt a családjával, valakit orvoshoz kellett vinni.

"Olyan élethűen adta elő, egy darabig sajnáltam őt, szép lassan milliókat csalt ki tőlem. Volt egy üzletem, el kellett adnom, hónapokig rettegtem, hogy mikor raknak ki a saját lakásomból. Mára talpra álltam, azt szeretném, ha nem lenne több áldozata, kerüljön végre rács mögé! Úgy tudom, egy fiatal jogásznőtől is milliókat csalt ki, de a nő nem tett feljelentést, nagyon szégyellte ami vele történt" - mondta el az áldozat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?