INSIDER

Román férfi erőszakolt meg egy nőt Budán

Az áldozat Krisztinavárosban sétált hazafelé éjszaka. A férfit a rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták, majd szexuális erőszak bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatták.
  • Szerző: szbd

A megalapozott gyanú szerint egy román állampolgárságú férfi a XII. kerületben egy hazafelé sétáló nőt támadott meg, és a sérelmére szexuális erőszakot követett el – írja közleményében a Fővárosi Főügyészség.

Fotó: police.hu

A jelenlegi adatok szerint, a gyanúsított 2021. június 18-án az éjszakai órákban megszólította a XII. kerület, Krisztina körút környékén gyalogosan haladó, hazafelé tartó sértettet, és beszélgetést kezdeményezett vele. A nő eleinte válaszolt a gyanúsított kérdéseire, aztán kellemetlennek találta a beszélgetést és próbálta elküldeni a férfit, miközben próbált gyors tempóban elhaladni mellőle, a gyanúsított azonban továbbra is követte őt.

Amikor a sértett egy lépcsősorhoz ért, még gyorsabb tempóban kezdett menni, hogy maga mögött hagyja a gyanúsítottat. A férfi a lépcsőnél azonban rátámadt a sértettre, derekát megragadva a földre rántotta, leszorította és fojtogatni kezdte, majd akarata ellenére, erőszakkal szexuális cselekményt végzett vele. A sértett folyamatosan ellenállt, kiabált, ami megzavarta a gyanúsítottat, ezért abbahagyta a nő bántalmazását, és elhagyta a helyszínt – írta meg az infostart.hu.

A sértettnek a bántalmazás során az egyik ujja eltört.

A férfit a rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták, majd szexuális erőszak bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A Fővárosi Főügyészség indítványára a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását elrendelte.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókusztekercs: ezentúl csak így készítem!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?