INSIDER

Brutálisan meggyilkolta újdonsült nejét a tatai K. László

Alig három héttel a házasságkötésük után végzett feleségével a férfi.
  • Szerző: Ripost

Három hete még boldogan mondta ki egymásnak az igent az 51 éves K. László és a 14 évvel fiatalabb I. Katalin. A boldog mézeshetek után jött a tragédia. Vasárnap este hat órakor az újdonsült férj felcsörgette a helyi zsarukat, akikkel nyugodtan közölte: jöjjenek, ugyanis meggyilkolta a feleségét. A rendőrök teljes készültséggel a helyszínre siettek, látták, hogy László nem hazudott: neje vérbe fagyott holtteste fölött fogadta őket, el sem mozdult onnan. A Bors információi szerint a férfi egy, a műhelyben talált késsel esett neki asszonyának, miután pedig elvitték, mindent aprólékosan beismert, csupán egy kérdésre nem tudott választ adni: miért követte el brutális tettét.

Családja sem érti, mi lelte a szerintük mindig kedélyes, nyugodt Lacit.

„Fát lehetett vágni a hátán, olyan nyugodt és türelmes volt mindig, mindenkinek csak a javát akarta” – mondta el a Borsnak könnyeivel küszködve a férfi egyik rokona, aki elárulta, hogy a páros egy éve ismerte egymást, nagy szerelem volt az övék.

„Lacika a tenyerén hordozta Katit, nem tudott olyat kérni az a nő, amit ne teljesített volna neki. Aznap is valamit kért, de sosem tudtuk meg, hogy mi volt az, és miért lett ez a vége. Bele sem merünk gondolni, Laci édesanyja mit élhet át, pár éve a másik fiát egy motorbalesetben vesztette el” – ingatta a fejét összetörten a rokon arra utalva, hogy a férfi börtönbe kerül. A lap úgy tudja, a pár bár megházasodott, mégsem éltek együtt.

„Furcsa kapcsolat volt ez, mert a lagzi előtt egy nappal jelentették be, hogy egyáltalán megesküsznek, de azután sem éltek együtt. Laci itt élt az anyukájával, Katika meg a saját házában a három gyerekével. Csak akkor aludt Lacinál, amikor a gyerekekre az apjuk vigyázott” – tette hozzá. Katalinnak három, míg Lacinak egy gyermeke maradt félárván, úgy tudjuk, hogy a sokkoló híreket már elmondták Kati 14, 12 és 8 éves gyerekeinek.

És ezeket olvastad már?