INSIDER

Brutális támadás a bulinegyedben, még nem ért véget a megvert család tortúrája

Csakúgy, mint az 57 éves édesapa, mindkét gyermek is feljelentést tett a rendőrségen az ügyben.
  • Szerző: Ripost

Hiába telt el több mint három hónap, még mindig nem került pont a bulinegyedben lévő Gozsdu-udvarban történt brutális bántalmazás végére."Csakúgy, mint az 57 éves édesapa, mindkét fiúgyermek is feljelentést tett a rendőrségen az ügyben, ezért is érthetetlen, hogy március óta semmilyen érdemi lépés nem történt" – mondta el a Blikknek dr. Varga Zoltán, akinek német ügyfele bármikor hajlandó lenne akár Magyarországra is utazni. 

Március 8-án a Gozsdu-udvar egyik éttermében vacsorázott egy édesapa a két fiával. Az este folyamán más helyeket is meglátogattak, de mivel az első helyen érezték magukat a legjobban, úgy gondolták, visszamennek. Amikor megpróbáltak bejutni, a kidobók rájuk rontottak, majd ahol érték, ütötték-verték őket.

A biztonságiak a két gyerekre támadtak, lefújták őket gázspray-vel, majd ütni kezdték a nagyobbik fiút. A kisebbik, 17 éves gyerek próbált a testvére védelmére kelni, ám ő is kapott a maró gázból, majd alaposan helybenhagyták őt is.

"Az édesapjuk mobillal próbálta felvenni az esetet, mire őt is megtámadták. Komolyan megsérült, az arccsontja, a járomcsontja pedig eltört" - idézte fel a drámai pillanatokat dr. Varga Zoltán.

A bántalmazott apuka topmenedzserként dolgozik Németországban, és álmában sem gondolta, hogy egy kellemes este a fiaival így érhet véget Magyarországon. A férfi hosszú ideig kórházban feküdt, mostanra újra munkába állt, de bármikor áll az itthoni hatóságok rendelkezésére.

Az erzsébetvárosi rendőrök négy férfit hallgattak ki gyanúsítottként, hármat pedig az ügy sértettjeként. Azt írták, az eset során ketten könnyebb, egy férfi pedig súlyos sérülést szenvedett.

A Gozsdu Társasház közleményt adott ki az esettel kapcsolatban: „A hírekbe bekerült háromfős társaság egyik tagja thai bokszoló, a másik bajnoki címért küzdő nehézsúlyú bokszoló. A társaság hosszú percekig agresszíven kötözködött az üzletvezető hölggyel és a helyzetet kezelő biztonsági szolgálattal. A hatóságokkal együttműködő biztonsági cég sajnálja a történteket, és belső vizsgálat után felfüggesztette az erőszakosan fellépő alkalmazottakat.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?