INSIDER

Brutális módon meggyilkolta az idős férfit, aki segített rajta – kiderült az indíték is

Döbbenetes, amit az idős férfival és annak feleségével tett...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Azt az idős embert gyilkolta meg egy férfi, aki korábban többször is segített rajta. A Pest Megyei Főügyészség vádja szerint bosszúból követte el a szörnyű tettet a vádlott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123rf

A vád szerint az elkövető rendkívül szegényes körülmények között élt és évek óta végzett ház körüli munkákat egy közel kilencvenéves férfinál és élettársánál, akik emellett ennivalóval is segítették őt. Ennek ellenére a férfi az idős embert többször is meglopta, ami miatt több eljárás is folyt ellene. Az egyik ilyen eljárás miatt az elkövető megharagudott a sértettre és bosszúból meg akarta őt verni.

Egyik éjszaka ezért megjelent az idős házaspár házánál, a padláson keresztül behatolt az otthonukba, majd a zárt szobaajtó ablakát betörve a hálószobába ment, ahol az alvó férfira támadt. Lapáttal az egész testét legalább harmincszor megütötte, és a bal vállán egy késsel is megszúrta. Áldozata eszméletét vesztette, ekkor az idős asszonyra is rátámadt, akit megütött, majd szexuális cselekményre akarta rávenni. A nő ezt visszautasította, ekkor a férfi magához vette a nő mobilját és a ház kulcsait és elment.

Mint kiderült, az asszony kéztörést és arcsérülést, míg a férfi több testtájékon is csonttörést valamint szúrt sérülést is elszenvedett, melyekbe a kórházba szállítását követően belehalt.

A Pest Megyei Főügyészség az elkövető ellen aljas indokból, különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés, aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés, kifosztás bűntette és magánlaksértés bűntette miatt emelt vádat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?