INSIDER

Brutális gyilkosság történt Mélykúton: megölte élettársát, majd felgyújtotta a házat

A Bács-Kiskun megyei nyomozók vádemelést javasolnak a mélykúti emberölés gyanúsítottja ellen.
  • Szerző: Ripost

Halálra késelte élettársát egy férfi, majd magukra gyújtotta a mélykúti családi házat még tavaly december 18-án – írja a police.hu. A férfit a tűzoltók kimentették az épületből, de az asszony már a késszúrások következtében elhalálozott, így rajta nem tudtak segíteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123RF

A nyomozás során kiderült, hogy a pár néhány hónappal korábban ismerkedett meg, majd összeköltöztek. A gyilkosság előtti két hétben többször összevesztek, ezért a nő el akart költözni. A férfi ekkor megfenyegette áldozatát, aki elment ugyan a rendőrőrsre a tragédia napján, de feljelenteni nem akarta élettársát annak ellenére, hogy a rendőrök erre a lehetőségre többször felhívták a figyelmét. A nő a testvéréhez ment, élettársa ott talált rá, ahol az asztalról felkapott késsel vetett véget párja életének.

A jelenleg is letartóztatásban lévő, emberölés és rongálás elkövetésével gyanúsított férfi ügyében a megyei nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. A keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes főügyészségre.

És ezeket olvastad már?