INSIDER

Brutális érdeklődés: hollywoodi szuperprodukciókat utasít maga mögé az Elk*rtuk a Corvin moziban

A számok nem hazudnak: telt házas vetítésekkel megy az Elk*rtuk című mozifilm a Corvinban.
  • Szerző: Ripost

Mostanra bebizonyosodott, hogy a Corvin mozi szánalmas állítása, miszerint az Elk*rtuk-ra az amerikai filmek miatt nem lesznek kíváncsiak a magyar nézők – teljességgel valótlan volt. A főváros tulajdonában lévő és így Karácsony Gergely közvetlen befolyása alá tartozó Budapest Film Zrt. kénytelen volt engedni az emberek akaratának és a korábbi egy időpont helyett az elképesztő érdeklődés miatt napi háromban vetítik majd a Gyurcsány-filmet a Corvin moziban. Azonban még ez is kevésnek mondható, hiszen tisztán látszik, hogy a nézők gyakorlatilag csak az Elk*rtuk-ra kíváncsiak, majdnem minden vetítés telt házas, miközben a többi terem kong az ürességtől – írja az Origo.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kálomista Gábor politikai krimije, az Elk*rtuk október 22-én pénteken mutatkozik be a Corvin moziban. A pénteki 17 órás vetítésre egyetlen szabad hely sincs már, pedig egy átlagos munkanapról van szó. Ráadásul nem csak foglalások érkeztek a vetítésre, hanem a jegyek döntő többségét már el is adták online, vagy a pénztáraknál. Hasonló a helyzet a 18:30-as vetítésen is, ahol szintén telt ház van, két hely kivételével már az összeset értékesítették, de az a kettő is le van foglalva. A premier napjának utolsó, 21 órás vetítésére ugyancsak nem lehet üres széket találni. Négy kivétellel az összes jegyet eladták, s az a négy helyet is lefoglalták már az érdeklődők.

Ütős lett az Elk*rtuk plakátja

Ütős lett az Elk*rtuk plakátja
Fotó: Megafilm

Szombaton nagyon hasonló a helyzet. A nap első vetítésére már csak az első két sorban akadnak helyek, de a 18:30-as és a 21:00-ás időpontokra minden jegy elkelt, telt ház lesz. Érdemes megjegyezni, hogy szombaton 17 órakor sokan még az ünnepségeken lesznek, de még így is majdnem minden jegyet értékesíteni tudtak.

Vasárnap ugyancsak nagyon nehéz lesz jegyet vennie azoknak, akik a Corvin moziban kívánják megnézni az elmúlt évek legjobban várt magyar filmjét. Az első vasárnapi vetítésre már csak három szabad hely van, a 18:30-as és a 21:00-ás időpontokra viszont már egyáltalán nincs üres szék.

Hétfőn is már csak a legrosszabb helyekre lehet jegyeket venni az első két sor valamelyikébe, de a 18:30-as vetítésre már egyáltalán nincs üres szék, vagyis telt ház lesz, ahogyan kedden is és szerdán is ebben az időpontban. Ezeken a napokon már csak a 18:30-as és a 21 órás vetítésekre lehet jegyet vásárolni, azonban ott is már csak a legrosszabb helyek maradtak szabadon és minden bizonnyal a nagy érdeklődés miatt azokat is meg fogják vásárolni.

Vajon ki alakítja Gyurcsány Ferencet az Elk*rtuk című filmben?
Fotó: Elk*rtuk Facebook-oldal

Ezzel szemben a Dűne című film – amelynek egy nappal korábban van a premierje – esetében az ürességtől konganak a termek. A film csütörtöki premierjére még 444 szabad hely van, a pénteki (összességében második) vetítésre pedig 443 hely közül válogathatnak az érdeklődők.

A Dűne péntek 18:45-ös vetítésére 443 szabad hely van, miközben az Elk*rtuk 15 perccel később kezdődő vetítése telt házas lesz.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?