INSIDER

Botrány: ezt tette a gyerekekkel árokba csapódott 22 éves magyar férfi

Nem volt jogsija, mégis vezetett a fiatal, aki felelőtlenségével balesetet okozott...
  • Szerző: Ripost

Jogsi nélkül okozott közúti balesetet a férfi, aki nemcsak magát veszélyeztette, de fiatal rokonait is...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 22 éves fiatal úgy gondolta, autóval, valamint 17 és 15 éves rokonaival indul el bevásárolni. Jogsija nem volt és autója sem, utóbbi problémát úgy orvosolta, hogy elkötötte nevelőapja forgalomból kivont kocsiját.

A felelőtlenségnek meg is lett a következménye. Az önjelölt sofőr ugyanis a fagyos úton túl gyorsan hajtott, ezért a kocsi a Nógrád megyei Vanyarcnál megcsúszott, és előbb egy villanyoszlopnak ütközött, majd a vízelvezető árokba csapódott. A balesetben a sofőrrel utazó fiúk megsérültek. A férfi még annyit megtett, hogy a fájdalmas sérülésektől szenvedő rokonait bekísérte egy közeli házba, majd egyszerűen az ott lakókra bízta őket és lelépett.

Így nézett ki az autó a baleset után
Fotó: Magyarország Ügyészsége

A fiúkat a mentők kórházba szállították, mindketten zúzódásos sérüléseket szenvedtek. A rendőrség hamar megtalálta az önjelölt sofőrt, aki ellen most emelt vádat az ügyészség.

„Az ügyészség a gépkocsi vezetője ellen vádat emelt, a vádiratban pedig felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását, a vádlott közúti járművezetéstől való eltiltását, valamint a közel 50 ezer forintos bűnügyi költség megfizettetését indítványozta” – közölte a Balassagyarmati Járási Ügyészség.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?