INSIDER

Botrány! Egy férfi ezért üvöltözött az oltóponton a dolgozókkal

Az üvöltöző férfi egyik pillanatról a másikra jelent meg az oltóponton.
  • Szerző: Ripost

Botrány az oltóponton! A Metropol újságírója nagyon megörült, amikor felhívták, hogy őt is végre beoltják a koronavírus elleni vakcinával. Amikor azonban sorba állt, nem várt meglepetés fogadta: épp sorra került volna, amikor egy férfi üvöltözve kikelt magából. Az üvöltöző férfi úgy érezte, neki különleges bánásmód jár…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezt tapasztalta munkatársunk

A hatalmas sor szép lassan csordogált előre, a többség türelmes volt, de akadtak páran, akik morogva adtak hangot nemtetszésüknek, amiért várakozniuk kell.

„Közel másfél óra araszolás után láttam meg a célegyenest. A kórház bejáratánál két fiatal férfi egyenként regisztrálta, majd útba igazította az érkező embereket. Végre rám került a sor, amikor a semmiből megjelent egy férfi, aki közölte az egyik dolgozóval, hogy ő időpontra érkezett (teszem hozzá, mindenki időre jött), és mivel itt van, akkor mutassák meg, ő hol tudja soron kívül oltatni magát. A segítők szép nyugodtan közölték vele, a sor végére kell mennie. Mire a férfi felcsattant: „biztos, hogy nem fogok a sor végére menni, látta maga, hogy mennyien vannak itt. Én időpontra érkeztem, és biztos, hogy nem fogok a sor végére menni, mert van időpontom.”

Az oltóponton dolgozó fiatalok higgadtan újra elmondták az üvöltöző férfinak, mindenki időre jött, mindenki kivárta és kivárja a sorát, nem tudnak mást csinálni, be kell állnia a sorba.

Botrány az oltóponton, egy férfi üvöltözve elégelte meg, hogy ki kell várnia a sorát. Fotó: Ripost

Üvöltözi kezdett

Milyen megoldás ez? Van időpontom, biztos, hogy nem állok itt, ez nem normális, videót kellene erről csinálni, borzasztó, ami itt folyik!

Felháborító volt a viselkedése, és a hátam mögött várakozókkal szinte egyszerre dörrentünk az üvöltöző férfira, „ne hisztizzen, mi is 11-re kaptunk időpontot, és kivárjuk a sorunkat”

Az üvöltöző férfi hangos zúgolódás közepette elment a bejárattól, de az nem derült ki, hogy győzött-e nála a józan ész, és inkább kivárja a sort, mintsem kockáztassa, hogy türelmetlenkedése miatt nem adatja be magának az oly sokat jelentő oltást.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?