INSIDER

Bosszantó: más mikuláscsomagját találta az autóján

Olvasónk küldte el az autójára tévesen rakott bírságot. Nézd meg a rendszámodat, lehet, hogy te vagy, akit megbüntettek: a Ripost most segít spórolni!
címkék:
  • Szerző: J.K.

Parkoltál a Hondáddal november 3-án a Csalogány utcában? Akkor van egy jó és egy rossz hírünk!

A rossz, hogy lehet, fizetned kell néhány ezer forintot egy meg nem vett parkolójegy miatt. A jó hír pedig, hogy a „szél” hozzánk fújta be a parkolási bírságodat, így még megúszhatod az olcsóbb tarifával.

Egy -olvasó juttatta el szerkesztőségünkbe azt a büntetést, amelyet – nem tudni miért – az ő autójára tettek rá.

Egyből gyanús volt, mivel ingyenes szakaszon hagytam az autómat.

Amikor pedig jobban megnéztem, akkor láttam: ez bizony nem az én kocsimra szól. Se a típus, se a rendszám nem stimmel a bírságon, sőt, még csak nem is azon a címen parkoltam, hanem vagy száz méterre onnan, egy merőleges utcában – árulta el olvasónk, aki  a legjobbat feltételezi mindenkiről, ám sokszor hallott olyanról, hogy valaki direkt teszi másik autóra a bírságot, hátha az figyelmetlenségből kifizeti helyette.

A bírságon jól látszik: egy Honda tulaját illeti a bírság, az autó rendszáma NGY-561. Ha te vagy az, akit megbüntettek a Csalogány utcában, akkor siess, a bírság 15 naptári napig 5500 forint, utána azonban már 18040 forintod bánhatja az „ingyen" parkolást!

címkék:
És ezeket olvastad már?