INSIDER

Borzalom a VIII. kerületben: elvett egy életet a leomló vakolat

Életveszélyes állapotokra panaszkodnak az Illés utca 20. szám alatti önkormányzati lakások bérlői. Egy lebontott épület miatt vizesedik az egész ház fala, mindenkinél megjelent a penész, a leomló vakolat pár napja egy kiskutya halálát okozta.
  • Szerző: Ripost

A lakók tehetetlennek érzik magukat, miközben folyamatosan életveszélyben vannak. Az egyik lakásban az éjszaka közepén szakadt a vakolat egy házaspárra. A problémát azonban nemcsak az omladozó falak jelentik, hanem az is, hogy a ház egyik része vizesedik, penészedik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

„Aludtunk és arra ébredtünk, hogy ránk esik a vakolat a plafonról. Borzasztó élmény, nem kívánom senkinek. A férjem enyhébb agyrázkódást kapott„ – mesélte az ott lakó hölgy. Egyik lakó sincs megelégedve azzal, ahogy az önkormányzat kezeli a vizesedés, penészedés problémát. Már a lebontáskor szóltak, hogy szerintük szigetelni kellene az épületet, de csak akkor kapott egy vékony szigetelő réteget az épület, amikor már megtörtént a baj.

A VIII. kerületi ház lakóival történtekről további részleteket olvashatsz, ha ellátogatsz holnap reggel a www.metropol.hu-ra vagy keresd a Metropolt városszerte a kihelyezett standokon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?